5 Simple Statements About verificare istoric auto gratis Explained

Toate informațiile de care aveam nevoie le-am obținut, ceea ce m-a protejat de a cumpăra o mașină de la un escroc. Jan

Dupa o scurta perioada de timp, vei primi raportul cu istoricul masinii direct pe adresa de email introdusa.

Vânzătorii necinstiți ar putea să nu furnizeze seria de șasiu pentru a ascunde că vehiculul este o epavă*. Seria de șasiu treatment este inclusă în anunțul de vânzare a autovehiculului crește valoarea acestei oferte și demonstrează calitatea înaltă a serviciului de publicitate unde a fost găsită oferta. *Studiul autoDNA ensureă că astfel de situații se întâmplă în 20% din cazuri, când cumpărătorii au avut dificultăți în obținerea seriei de șasiu de la vânzători. Este o încercare flagrantă de a ascunde istoricul vehiculului. Peste 10% dintre șoferi s-au aflat într-o situație în care vânzătorul furnizase o serie de șasiu incorectă sau falsă, în oferta de vânzare. Citiți mai multe despre asta în articolul: „70% dintre clienții de mașini SH din Polonia declară că au fost păcăliți”.

Datele obtinute prin aplicatia RAR sunt esentiale pentru a lua decizii informate si avizate in ceea ce priveste achizitionarea sau verificarea unei masini.

Fraudarea kilometrajului este un procedeu mai comun decât crezi. Nu doar că plătești prea mult pe vehicul dar poate te alegi și cu o factură imensă de reparații.

Masinile second hand sunt extrem de populare in Romania, mai ales datorita pretului mic de achizitie. Insa multi cumparatori creduli cad prada samsarilor, asa ca nu ar fi rau ca de fiecare info cand vreti sa cumparati o masina la mana a doua sa verificati si istoricul auto al acesteia.

Verifica in special pedala de frana si de ambreiaj, deoarece acestea sunt elementele care se deterioreaza cel mai swift in timp.

Honda este una dintre cele fifteen marci auto cu inregistrari frecvente ale daunelor in United states si Canada   Introdu seria sasiu

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua apasa aici ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Cu AutoDNA, vei avea la dispozitie toate informatiile necesare pentru a lua decizia corecta in achizitionarea unei masini next-hand.

Your country/region is currently set to: If incorrect, remember to enter your place/location to the box below, to check out web-site info connected to your nation/area.

Află care sunt cele mai importante elemente la treatment trebuie să fii atent atunci când cumperi o mașină

Keep track of the marketplace price of your vehicle and stay up-to-date on information of security recalls. Get a sense of when often is the proper time and energy to offer your automobile.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre un vehicul inainte sa il cumperi, verificarea VIN este instrumentul perfect pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *